Clinics, Föreläsningar

FOTO: Emilie Wass

Föreläsningar/ Clinics/ Böcker


Kontakta mig via kontaktuppgifterna längst ner på sidan om din förening vill ha en Working Equitation Clinic. Det finns flera olika möjligheter till upplägg. Föreläsning i lektionssal kombinerat med clinic/undervisning i ridhus. Enbart clinic i ridhus med förevisningsekipage och sedan uppföljande träningar i mindre grupper/enskilt med möjlighet för publik att stanna kvar och titta/inspireras. Heldag/halvdag/några timmar.


Behöver din Ridskola/ klubb inspiration och idéer för hur ni kan utveckla er verksamhet?


Tillsammans med min syster Gabriella Pernler åker jag ut och Föreläser eller håller Clinic.  Distrikt och klubbar kan anlita oss för föreläsningar utifrån de böcker vi skrivit i ämnen som ridskoleekonomi, UPK-systemet, lektionsupplägg, hållbara hästar på ridskolan och för idéer och inspiration. Eller om ni hellre vil ha en clinic i ridhuset om Working Equitation eller Lektionsidéer. Vi inriktar gärna föreläsningen/ clinicen på de ämnen som passar just Dig och din klubb.

 

I boken Ponnyklubben och den långa resan kan ni läsa om vår klubbs långa resa från underskott och konkurshot till hur verksamheten fungerar idag. Vi berättar bland annat om ridskoleekonomi, hästanskaffning, personalfrågor, styrelsearbete och verksamhetsupplägg. 

Läs mer under fliken "Ponnyklubben"


WE på ridskolan är häftet som får dig att komma igång med WE på ridskolan eller själv därhemma. WE är en jätterolig gren där hästar och ryttare utmanas att ta sig över broar, mellan slalompinnar, genom grindar, runt tunnor och in i fållor. Alltihop ska dessutom göras med precision och i balans med hästen.


I ridövningsboken Tio i manegen finns 168 sidor med olika ridövningar för både dressyr och hopplektioner på alla olika nivåer. Alla övningar är speciellt anpassade för att fungera när man håller lektion i grupp, till exempel på ridskolan. Naturligtvis går övningarna utmärkt att använda även för dig som vill ha tips i den dagliga ridningen. Läs mer under fliken "Tio i manegen". Boken kom ut i nytryck 202 och går att beställa via Tidningen Ridsport Shop Länk här


Prislista böcker


Tio i manegen

Säljs via Tidningen Ridsport Shop Länk här


Ponnyklubben och den långa resan

1-4 böcker 120 kr styck

5 eller fler böcker 100 kr styck


Working Equitation på ridskolan

70 kr styck


Frakt tillkommer efter vikt.


Vid stora beställningar kontakta oss för pris.


Vid föreläsningar ges alltid 10% på hela beställningen.Beställning böcker (förutom Tio i manegen)


Skicka ett mail till 018500749@telia.com och tala om vilken/vilka böcker du önska köpa samt antal av varje.

Vi postar böckerna tillsammans med faktura. Om man vil lha faktura till en annan adress tex SISU så meddelar man det i mailet.Kontakt

Ulrika Pernler, Jälla Dammtorp 70, 755 94 Uppsala

Tel. 0706-36 12 42

E-mail ulrika.pernler@gmail.com eller 018500749@telia.com

Plusgiro  81 03 18-6  Swish 1233717196