Clinics/böcker

FOTO: Emilie Wass

Föreläsningar/ Clinics/ Böcker


Kontakta mig via kontaktuppgifterna längst ner på sidan om din förening vill ha en Working Equitation Clinic. Det finns flera olika möjligheter till upplägg. Föreläsning i lektionssal kombinerat med clinic/undervisning i ridhus. Enbart clinic i ridhus med förevisningsekipage och sedan uppföljande träningar i mindre grupper/enskilt med möjlighet för publik att stanna kvar och titta/inspireras. Heldag/halvdag/några timmar.


Behöver din Ridskola/ klubb inspiration och idéer för hur ni kan utveckla er verksamhet?


Tillsammans med min syster Gabriella Pernler åker jag ut och Föreläser eller håller Clinic.  Distrikt och klubbar kan anlita oss för föreläsningar utifrån de böcker vi skrivit i ämnen som ridskoleekonomi, UPK-systemet, lektionsupplägg, hållbara hästar på ridskolan och för idéer och inspiration. Eller om ni hellre vil ha en clinic i ridhuset om Working Equitation eller Lektionsidéer. Vi inriktar gärna föreläsningen/ clinicen på de ämnen som passar just Dig och din klubb.

 

I boken Ponnyklubben och den långa resan kan ni läsa om vår klubbs långa resa från underskott och konkurshot till hur verksamheten fungerar idag. Vi berättar bland annat om ridskoleekonomi, hästanskaffning, personalfrågor, styrelsearbete och verksamhetsupplägg. 

Boken beställs direkt av mig på ulrika.pernler@gmail.com och kostar 120 kr plus porto.


WE på ridskolan är häftet som får dig att komma igång med WE på ridskolan eller själv därhemma. WE är en jätterolig gren där hästar och ryttare utmanas att ta sig över broar, mellan slalompinnar, genom grindar, runt tunnor och in i fållor. Alltihop ska dessutom göras med precision och i balans med hästen. Häftet beställs direkt av mig på ulrika.pernler@gmail.com och kostar 80 kr plus porto.


I ridövningsboken Tio i manegen finns 150 sidor med olika ridövningar för både dressyr och hopplektioner på alla olika nivåer samt ett helt kapitel om WE och hur du gör när du vill använda det i ridskoleverkamheten. Alla övningar är speciellt anpassade för att fungera när man håller lektion i grupp, till exempel på ridskolan. Naturligtvis går övningarna utmärkt att använda även för dig som vill ha tips i den dagliga ridningen. Boken kom ut i nytryck 2020 och går att beställa via Tidningen Ridsport Shop Länk här

Vid större beställningar går det att kontakta mig direkt på ulrika.pernler@gmail.com


Allt och lite till om Working Equitation är boken som handlar om WE. Den beskriver grenen och de tre momenten och går in i detalj på varje hinder, hur du rider och hur du tränar. För ryttare och tränare på alla nivåer. Boken släpptes i augusti 2020 och säljs via Tidningen Ridsport Shop Länk här

Vid större beställningar går det bra att kontakta mig direkt på ulrika.pernler@gmail.comPrislista böcker


Tio i manegen

220 kr styck/ 200 för prenumerant på ridsport

Säljs via Tidningen Ridsport Shop Länk här


Ponnyklubben och den långa resan

1-4 böcker 120 kr styck

5 eller fler böcker 100 kr styck

Beställ via mail ulrika.pernler@gmail.com


Working Equitation på ridskolan

80 kr styck

Beställ via mail ulrika.pernler@gmail.com


Allt och lite till om Working Equitation

220 kr styck/ 200 för prenumerant på ridsport

Säljs via Tidningen Ridsport Shop Länk härFrakt tillkommer efter vikt.

Vid stora beställningar kontakta oss för pris.

Vid föreläsningar ges alltid 10% på hela beställningen.

Kontakt

Ulrika Pernler, Jälla Dammtorp 70, 755 94 Uppsala

Tel. 0706-36 12 42

E-mail ulrika.pernler@gmail.com eller 018500749@telia.com

Plusgiro  81 03 18-6  Swish 1233717196